Post by stopnideberrio on Mar 8, 2022 2:12:48 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kristályokat kódol ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Ez az alkalmazás nem nyílik meg, és csak fekete képernyőt mutat, sokszor letöltöttem, de nem működik. Azért adott rá 3 csillagot, mert a bátyám iPadjén játszottam ezzel a játékkal, és működött a barátaim telefonja is.
Én amikorbel loptam a pénz tárcát akkor akartam menni a kerthez hátra néztem és ott volt az ice scream bácsi😥😥😫😫😫😱😱
Az epizódok újak , szerintem minden fel volt töltve 😙😡😡😠😠
Lenyűgöző játék, jól sikerült, kivéve az Ad's-t... Jobban utálom a hirdetéseket, mint bármit az életben, kivéve talán a lootboxokat és a p2w mikrotranzakciókat, de a hirdetések továbbra is szemetek. Azt tanácsolom, hogy egy szép hosszú játékot tegyen rá egy árcédulát, és ne tegyen bele hülye kényszerhirdetéseket.
NAGYON JÓ GAME már kívántam
A játék koncepciója nagyszerű, de annyi hiba van, néha a játék lefagy és néha késik. Btw befejeztem a szellem módot és a normál módot. A kemény mód túl nehéz számomra. izgatott, hogy játsszon ice scream 2 Már megjelent A rúddal kapcsolatos történet nagyon érdekel, és a gonosz apáca sztori is nagyon jó Ez a játék csodálatos lehet, ha jobban optimalizálja a játékot, és kijavítja a hibákat is remélem az ice scream 2-nek nincsenek ilyen problémái
Jo de a 2. Rész jobb lesz
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkadne igre mpib
Magas elvárásaim vannak a játékokkal szemben, és nagyon élvezem ezt. Szerintem a hirdetések elég korrektek és nem túl sok, a legtöbb ember tüzet köp az ingyenes alkalmazásokkal, de az embereknek meg kell keresniük a megélhetést, hogy meg kell nyugodniuk. Van egy figyelmeztetés a közelgő hirdetésekkel kapcsolatban, ami szerintem nagyon udvarias. Remélem még játszhatok ehhez hasonló játékokkal 😘👍🏼
Ez egy jó játék, de túl sokáig tart a telepítés!
Vannak módok a hozzáadásra, még csak meg sem nyomtam a lejátszást, és hozzáadott, és amikor megpróbáltam feltenni a térképet a falra. a hozzáteszi. Köszönöm, Szerelem, Egy hozzászóló ❤❤❤❤❤❤❤
Adventure Escape Mysteries சாகசம் olt
Hú, ennek van frissítése és 1.1.6-os verzió, de hiányzik a régi verzió, és a régi verzió egyszerű volt, annyira tetszett, hogy te vagy a legjobb
EZAJÁTÉK A LEGÓB ÉS 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Csillagot Érdemel🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🌃🦌🦌🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌟 🌟🌟🌟🌟⭐⭐⭐⭐🌟🌟🌟⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon tetszett! Jó a grafika jól van elkészítve maga a játék a története is. Az tetszett különösen, hogy utazni kellett más helyekre és lereszgélni. Ki vittem az összes féle mód szert és nagyon váeom az updatot😀😀
Ez a játék egyszerű, de lehetővé teszi a tökéletes megoldást, de én megpróbálom megoldani
Ez az alkalmazás fantasztikus zseniális félelmetes csodálatos Ezt az alkalmazást használom a kishúgommal játszani, aki 2 éves, és nagyon hangosan sikoltozik, ami nagyon vicces!. Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, és mindenkinek ajánlom, hogy töltse le. Köszönöm, hogy elkészítette. mesés alkalmazás
The ice cream seller has come to the neighborhood! ... Kategória: Games; Készítés dátuma: 2019-09-29; Jelenlegi verzió: 1.2.1; Korosztály: 12+
Utáltam, hogy a YouTube-os játékban már minden fel volt oldva, de amikor játszom, a benzinkút le volt tiltva, de amikor a YouTube-osok játszanak, már fel van oldva számukra, például
Imádom ezt a játékot, mert a hanghatások tökéletesek, de a feliratok rosszak, és ez nem tetszik, mert a dal felirata egy dolog, de a dal, amit a Rod mond, az más, de ettől eltekintve szeretem ezt a játékot.
Minden fantasztikus, de néha, amikor beteszem a megfelelő kártyát a kávézóba, nem fog kivételt tenni
Ez egy nagyon jó és szórakoztató játék. Egy jövőbeli frissítés során azon töprengtem, hogy Rod háza lehetne-e az egyik hely, ahova elmehetne. Az jó móka lenne. Többekkel együtt Rod múltjáról. Köszönöm, és szia!!!
Szép játék nagyon félelmetes, de nem túl ijesztő ez a játék jó azoknak, akik félnek a szellemektől, miután ezt a játékot játszották, bátrak lehettek. Szerintem játssz ezzel a játékkal 👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀
Persze szép játék ez a játék egy kicsit hosszú intenzív és szép a rejtvényekkel, csak így tovább, a 2. részt fogom játszani, csak egyet mondok, hogy legyen egyfajta mentési lehetőség, hogy ha valaki ki akarná hagyni a játékot a kettő között, ill. hogy végezzen egy kis munkát, menthet és kiléphet, majd miután visszatért a játékba, ott folytathatja, ahol abbahagyta 🙂 Köszönjük, hogy elkészítette ezt a játékot 🙏
Ez egy nagyon jó játék, az egyetlen dolog, amit nem szeretek benne, hogy amikor bezárod a játékot, teljesen újraindul, és ez nagyon idegesítővé szokott válni, ha képes vagy rá, úgy gondolod, hogy meg tudnád javítani? Összességében ez egy csodálatos játék!! Folytasd a nagyszerű munkát! Ennek is van egy remek cselekménye!
Én Meg Csináltam Jég Krém Egy Horror Béla Bácsi Várost ot Vólt Rod!
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade ves
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkadne igre egdg
Legjobb
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркадни ztkr
Nekem is nagyon tetszik ez a játék de van egy bug amitől nem tom kivinni a játékot és ez eléggé zavaró A bug:amikor megszerzem a kulcsot a ketrechez és kimennék onnan akkor a létra nem mozdul megnyomom a gombot csak eltűnik a gomb és nem tok felmenni
ez egy nagyszerű játék, de én vagyok az egyetlen, akinek fekete képernyője van? a képernyőm fele elsötétül és kicsit villog. Megpróbáltam újratelepíteni, de továbbra is ugyanaz a probléma. jó lenne, ha ez a probléma megoldódna!
Hú ijesztő af. Trükkös, de nyilvánvaló is. Javasolok egy hátizsákot vagy egy olvasót, ha ezt látja, ha nem találja, amit a tárggyal kezdenie kellene, dobja be az egészet a fagylaltkocsiba, hogy magával vigye, szüksége lesz rá. Azok számára, akik szellemet szeretnének játszani, egyetlen dologra lesz szükségük a fészerből, az a benzinkanna. Az épület belsejébe csak akkor lehet bejutni, ha nem szellem módban van, a benti utazáshoz el kell fogni. Nagyszerű játék.
Ice Cream Man Horror Magyarul - Video||HU
"ebben a játékban jó, de a dolgok nem működnek, de olyan jó VBN @.
Mindenhol néztem, ahol csak lehet, és nem találtam a kulcsot... de szórakoztató volt
Egyáltalán nem ijesztő, rossz a grafika, borzasztó
Amikor belépek a játékba mindig lefagy a telefonom!
Amint megnyitja a BOOM játékot, megjelenik egy hirdetés. Ezenkívül minden, amit kimegy, arra késztet, hogy újra kezdje. Összességében nem hiszem, hogy a tervező keményen próbálkozott volna
Se sei un editore o un autore e detieni i diritti digitali di un libro, puoi ... párból 1 állítja, van igaz ... pdf eBooks is available in digital format of
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon szórakoztató, de miért fagy le/összeomlik a játék, ha játszóterekre megyek, kérem a fejlesztők javítsák meg ezt a problémát? Kösz
Ez a game egy csilagot érdemel ez a mugy nem rosz eza játék csak izé hogy ö szagat lagol ijesmi ezegy un.... game 💩💩
Amikor letöltöttem, a játék nagyon jól működött, amíg másnap nem játszottam vele, és meghibásodott, és letöltöttem, és a játék nem jön le a képernyőről, mintha beragadt volna, és újratöltöttem, és teljesen jól működött, miután csak a hirdetések nem szeretem őket
A valaha volt legrosszabb horrorjáték. Ez a játék nem ad frissítéseket. Próbáld meg növelni a sztori módban a játékban előforduló borzalmakat.
Ez a játék csodálatos .De egy kis grafika nagyon furcsaR A karakterrúd ebben a játékban olyan, mint a csodálatos .Szeretem ezt a karaktert.